Biografie

Sinds 2011 ben ik werkzaam als docent creatief schrijven en schrijfcoach. Nadat ik begin 2013 de Docenten Opleiding Creatief Schrijven (DOCS) afrondde, een post-HBO opleiding van de Hogeschool van Amsterdam, ben ik mijn eigen schrijfwerkplaats begonnen. Sinds 2018 ben ik docent bij de Schrijversacademie en sinds 2019 werk ik bovendien als schrijfdocent bij de Vak in Delft. Daarnaast ben ik hoofddocent bij Dactylus, academie voor schrijfdocenten.

Eerder volgde ik een paar jaar schrijfonderwijs aan de Schrijversvakschool in Amsterdam, studeerde Franse Taal- en Letterkunde en Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam en was ruim vijftien jaar werkzaam in de culturele sector. Ik ben opgegroeid in Amsterdam, woonde in Parijs, Bologna en Toulouse. Leiden is sinds 2002 mijn standplaats.

In september 2018 is mijn debuutroman Zeemansgraf voor een kort verhaal verschenen bij uitgeverij Cossee. De Duitse vertaling Nachhall einer Kurzen Geschichte verscheen in februari 2020 bij Karl Rauch Verlag.